Oldalsáv

Pályaválasztó nyolcadikosokat vár az alkotóműhely

2021. szeptember 14.
A DSZC Digitális Közösségi Alkotóműhelye az új tanévben is szervezett formában várja az érdeklődő általános iskolás diákokat. Az első félévben elsősorban a most nyolcadik osztályosok élvezhetnek megkülönböztetett figyelmet, hiszen nekik hamarosan választaniuk kell. Ebben szeretnénk segíteni.

A nyár folyamán remekül vizsgázott a helyszín, hiszen a vakáció időszakában közel 300 kisdiák töltött el egy-egy tábornapot az alkotóműhelyben. A kínálati paletta rendkívül sokszínű volt, hiszen drónokat, robotokat próbálhattak ki, illetve programozhattak. Népszerű volt a 3D alkotás, lézervágóval dolgozhattak, de kipróbálhatták a hagyományos megmunkáló eszközöket is. Több alkalommal is filmet készítettünk, elkészült egy bogárhotel, egy társasjáték figurái, egy vízimalom váza és mindig maradt idő egy kis kikapcsolódásra is.

A nyár elmúltával a munka folytatódik az alkotóműhelyben, de a DKA a következő hónapokban elsősorban a most nyolcadikos korosztállyal való találkozást szorgalmazza.

A Digitális Közösségi Alkotóműhely weboldalán részletes tájékoztatást olvashatnak az ott folyó tevékenységről, foglalkozásokról.

Kérjük az érdeklődő általános iskolák pedagógusait, hogy az oldalon található elérhetőségeket használva vegyék fel velünk a kapcsolatot, illetve a kiválasztott dátumra, foglalkozásra foglaljanak időpontot.

Általános iskolásokat keddi és csütörtöki napokon fogadunk.

 

A Digitális Közösségi Alkotóműhely nyitva áll a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum iskolái, tanulói részére is. Kihelyezett tanórákkal, tematikus foglalkozásokkal állunk rendelkezésükre.

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

Akadálymentesítési nyilatkozat