Oldalsáv

Aranykoszorús Mester címet kapott

2021. szeptember 21.
Gratulálunk Lehoczkiné Tóvizi Ilona fodrász mesternek, a Lorántffy iskola szakoktatójának, aki a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara ünnepségén Aranykoszorús Mester címet vehetett át.
Fotó: Dunaújvárosi Hírlap Fotó: Dunaújvárosi Hírlap A hivatalos méltatás szerint:
"1988-ban költözött Dunaújvárosba, ahol kezdetben a Vegyesipari Vállalatnál helyezkedett el, majd 1993-ban - a Fejér Megyei Kézművesipari Mestervizsga Bizottsága szervezésében - a mestercím megszerzését követően önálló vállalkozást alapított.
2005-ben vette át a Dunaújvárosi Főiskola Műszaki szakoktató diplomáját fodrász és kozmetikus szakon, majd ezt követően a Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola fodrász szakoktatója lett, és azóta is aktívan végzi ezt a tevékenységet. Jelentős szerepe volt a fodrász gyakorlati képzés helyi feltételeinek a megteremtésében, az iskola önálló tanműhelyének kialakításában. Az évek során számos tanulója szerepelt sikeresen az országos szakmai versenyeken, vizsgákon. Szakoktatói munkája elismeréseként 2003-ban a „BONIS BONA – NEMZET TEHETSÉGEIÉRT” Díjban részesült. Szakmai munkájának további fontos részét képezi a Kamarával együttműködve az országos vizsgaelnöki és szakmai szakértői feladatok ellátása is."

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

Akadálymentesítési nyilatkozat