Oldalsáv

Megszépült környezet várja a kollégistákat

2021. augusztus 31.
A nyár folyamán minden intézményünkben történt valamilyen felújítás, de a leglátványosabb munkálatok a Rudas iskola kollégiumában történtek. A több hete tartó felújítási folyamat végéhez érkeztünk el és a tanítás előtti utolsó napokra már csak a takarítás maradt hátra.
Összességében elmondható, hogy kollégiumaink (Lorántffy és a Rudas) a most beköltöző koleszosokat nemcsak tiszta, de megújult, esztétikus és modern környezetben fogadja.
A Rudas kollégium portálja már önmagában is árulkodó, hiszen az épület bejárata egy teljes ráncfelvarráson esett át. Jó érzés megérkezni ide. A kollégium valamennyi folyosója megújult, teljesen új burkolatot kapott, amit komplett festés követett. Megújultak a szobák, a konyhák, a mosdók, új szekrények érkeztek. Bízunk benne, hogy a beköltöző diákok érzékelni fogják a változásokat és vigyázni is fognak a környezetükre.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindkét kollégiumunkban érdemes benézni a konditerembe is, ahol vadonatúj futópadok és kondigépek is várják a tanulókat.
 

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

Akadálymentesítési nyilatkozat