Oldalsáv

Régi, új vezetők

2021. július 12.
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal érvényesnek és eredményesnek ítélte a négy iskolánk élére kiírt intézményvezetői pályázatokat. A döntés szerint a Hild, a Kereskedelmi, a Rudas és a Szabolcs Vezér iskolákban a korábbi vezetők folytathatják munkájukat a következő három évben.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 46. § (3) – (4) bekezdése alapján pályázatot hirdetett a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium és a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Szabolcs Vezér Technikum igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátására.

A Dunaújvárosi SZC Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola intézményvezetője a következő három esztendőben Kolics Gábor.
A Dunaújvárosi SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola igazgatója az elkövetkező három esztendőben Magyar András Tamás.
A Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium igazgatói beosztását a következő három évben Szemenyei István látja el.
A Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Technikum igazgatója további három éven keresztül Mátyás Julianna.

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

Akadálymentesítési nyilatkozat