Oldalsáv

Már az országos döntőben

2020. november 12.
A Dunaferr iskola első csapata bejutott az Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyek (OSZKTV) országos döntőjébe. Az első csapat megnyerte a fordulót és az elért eredményük alapján országos második legjobb eredménnyel jutott be a döntőbe.
A Dunaferr iskola első csapata bejutott az Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyek (OSZKTV) országos döntőjébe.
A három fordulós tanulmányi versenyen három kategóriában az iskola tanulói nagy létszámmal vettek részt. Az iskolai fordulóból komplex tantárgycsoportban öt csapat is bejutott a regionális fordulóba, ahol tanulóink sikeresen szerepeltek. Az első csapat megnyerte a fordulót és az elért eredményük alapján országos második legjobb eredménnyel jutott be a döntőbe. A projekt feladat idei témája: Mesterség és művészet
I. hely: Kiss Gergő Attila, Kovács Tamás, Vadász Máté Zsolt, III. hely: Gurics Gergő, Mezei Edwin Valentin, Topa Zoltán, V. hely: Barcs Attila, Deák János, Horváth Tamás, VI. hely: Benkő Gábor, Márton Balázs, Veréb Balázs, VII. hely: Demeter János, Fülöp Botond, Sitkei Dávid. A csapatok felkészítő tanára Szalai Ervinné.
Büszkék vagyunk tanulóinkra és gratulálunk az elért eredményeikhez! Sikeres felkészülést és eredményes versenyzést kívánunk a november 21-re kiírt megmérettetéshez a döntőbe jutott csapatnak!

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu