Oldalsáv

Pszichológusaink online elérhetők

2020. március 19.
A kialakult helyzetre való tekintettel az iskolákban megkezdett pszichológusi tevékenység online formában folytatódik tovább. A konzultáció történhet online, írásban vagy videóbeszélgetésben, melynek formájáról közösen állapodnak meg.

Kedves Pedagógusok, Diákok, Szülők!

A kialakult helyzetre való tekintettel az iskolákban megkezdett pszichológusi tevékenység online formában folytatódik tovább.

Ez a megváltozott élethelyzet sok kihívást rejt magában mindannyiunk számára. Újonnan felmerülő problémát jelenthet pl. az otthoni bezártság, home office, digitális tanulás, napirend kialakítása, a helyzettel kapcsolatos szorongás kezelése. A felsoroltakon kívül más jellegű pszichés nehézségek esetén is a diákok, szülők, valamint a pedagógusok rendelkezésére állunk.

A konzultáció történhet online, írásban vagy videóbeszélgetésben, melynek formájáról közösen állapodunk meg. A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges, melyet a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, DSZC Bánki Donát Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, DSZC Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája, valamint a DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma esetén a zsirai.claudia.krisztina@dunaujvarosiszc.hu e-mail címen keresztül tudnak megtenni.

A DSZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, DSZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma, valamint a DSZC Szabolcs Vezér Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája esetében pedig a schmidt-geri.csilla@dunaujvarosiszc.hu e-mail címre küldött üzenetben tudnak bejelentkezni.

Az előttünk álló időszakhoz sok erőt és kitartást kívánunk!

Schmidt-Geri Csilla és Zsirai Claudia
pszichológusok

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu