Oldalsáv

Felkészülünk az új munkarendre

2020. március 15.
2020. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Ahhoz, hogy az új munkarendet ki tudjuk alakítani, ki kell dolgoznunk a tantermen kívüli digitális munkarend egységes szabályait.

Tisztelt Diákok!

Tisztelt Szülők!

 

2020. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Fontos hangsúlyozni, hogy ez nem rendkívüli szünet, hanem az oktatás módjának megváltoztatása, amely továbbra is biztosítja a tanulók számára a tanulást. Az új munkarendben a tanulók részére nem megengedett az intézmények oktatási célú látogatása. Ez azt jelenti, hogy tanulóink számára (nappali és esti tagozaton egyaránt) az iskolában nem lesz órarend szerinti oktatás, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum iskolái az új munkarendnek megfelelően elsődlegesen távoktatási munkaformára váltanak át.

Ahhoz, hogy az új munkarendet ki tudjuk alakítani, ki kell dolgoznunk a tantermen kívüli digitális munkarend egységes szabályait. Ezért hétfőre, (2020. március 16-ra) tanításmentes munkanapot rendelünk el, mely diákjaink számára szünetet jelent, kollégáinknak pedig munkahelyi felkészülést az új oktatási módszer alkalmazására.

A megfelelő módszer kidolgozásához az osztályfőnökök a hétfői napon fel fogják mérni azt, hogy diákjaink rendelkeznek-e internet kapcsolattal illetve valamilyen digitális tananyagtartalom feldolgozására alkalmas eszközzel (okostelefon / számítógép / tablet).

A kapcsolattartás érdekében arra kérek mindenkit, hogy kövesse a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum digitális felületeit, nézze iskolája oldalait, tájékozódjon teendőiről.

 

Dunaújváros. 2020. március 15.

 

Köszönettel

Pocsainé Varga Veronika

főigazgató

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu