Oldalsáv

„Királyi ízek, illatok” a fehérvári Deákban, 2. hely a Keriben

2020. január 27.
Háromfős vendéglátós csapat képviselte a Kereskedelmi iskolát a fehérvári Deák Ferenc szakképző iskola versenyén, ahol a csúcsgasztronómia világát kellett megidéznie a versenyzőknek.

A szakmai találkozón végzős szakácsunk, Hajnal Ádám előétele és főfogása az előkelő második helyet érdemelte ki.


A rózsaborsos libamájszelet mézes-narancsos céklával tálalva kiválóan nyitotta azt a menüsort, melyet egy szarvascomb követett sütőtökös-almás lilakáposztapürével és – a reneszánszát élő – gőzgombóccal, majd Horváth Julianna vörösboros kásakoszorú-desszertje zárta a lakomát. Mindeközben végzős szakgimnazistánk, Kovács Kiara az ünnepi díszterítésről gondoskodott.

Gratulálunk tanulóinknak és a felkészítő tanároknak!

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu