Oldalsáv

Dunaújvárosi Szakképzés Napja: mindent megmutattunk!

2019. november 4.
Talán még látszatra sem egy egyszerű rendezvény az immár hagyományos Dunaújvárosi Szakképzés Napja. Belülről pedig egy igazi varázslat. Október 25-én harmadszor rendeztük meg a pályaorientációs fesztiválunkat. Köszönet minden résztvevőnek, szervezőnek!

Három évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal vágtunk bele egy gigantikus méretű és minőségű, speciális pályaorientációs fesztivál megrendezésébe. Az volt a szándékunk, hogy a pályaválasztási időszak kezdetén egy átfogó, sőt, sokkal inkább kézzelfogható kínálatot vonultassunk fel magunkról. Megmutassunk mindent iskoláinkról, képzéseinkről, bemutassuk tudományainkat, furfangjainkat. Mert, mindenből van bőven. Az első rendezvényünk átütő sikert hozott, így egyértelmű volt a folytatás.

2019. október 25-én harmadjára rendeztük meg a Dunaújvárosi Szakképzés Napját. Szokták mondani, hogy a győztes csapaton ne változtass. A főszereplők, hét szakképző iskolánk ismét kitettek magukért és zseniális hangulatot teremtettek a Dunaferr iskola Apáczai telephelyén.

Örömünkre szolgált, hogy nem csak Dunaújvárosból érkeztek szervezetten az általános iskolai osztályok, hanem a városkörnyékről is.

Megtisztelte rendezvényünket Pintér Tamás polgármester is, aki néhány gondolat erejéig szólt a kisdiákok felé is, bíztatva őket a sikeres szakmaválasztással.

 

Fotógaléria

A Dunaújvárosi Hírlapban

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu