Oldalsáv

Rudas Jamboree

2018. június 20.
A Rudas Jamboree nem véletlenül vált az egyik legnépszerűbb iskolai rendezvénnyé. Nem gondolom, hogy csak azért, mert az év utolsó előtti tanítási napján rendezzük, hanem azért is, mert a Szalki-szigeten végre kiszabadulhatunk az iskola falai közül, végre szabadon beszélgethetünk, vetélkedhetünk.

A 2018-as Rudas Jamboree azonban másról lesz emlékezetes. Szoktuk mondani, hogy ami nálunk már egyszer sikeres rendezvény volt, az már hagyomány lesz, de remélem, hogy ezúttal ez nem lesz igaz. Ez a Jamboree arról lesz majd emlékezetes, hogy csak reggel derült ki az időjárás miatt, hogy „maradunk, vagy megyünk” és a forgatókönyvet is többször át kellett írni az állandóan változó körülmények miatt. Végül a „B” terv lépett életbe és maradtunk az iskolában, helyet keresve az eredetileg kültéri rendezvényeknek.

Pillanatképek a Facebook oldalon, stúdiós videó felvételek bizonyítják, hogy mindenki megtalálta a számára érdekes programot. Jelen voltak a dunaújvárosi hagyományőrző íjászok, a dunaújvárosi rendőrség játékos feladatokkal, teszttel érkezett. Nagy volt a csata a társasjátékok kedvelői között és persze a sport területén is volt  versengés. A tornateremben a tanár csapat egy visszavágó röplabda meccsre hívta ki a diák csapatot, a Rudas heti vereséget próbálták így feledni.

Azt gondolom, hogy aki itt volt és részt vett a programokon, egy kellemes délelőttöt tölthetett el az iskola falain belül.

Dunaújváros, 2018. június 14.

 

Torma Erzsébet

RÖNK-patronáló tanár

 

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu