Oldalsáv

Mindenhol ott vagyunk!

2018. március 1.
A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum diákjai jelen vannak mindenhol és büszkén állíthatjuk, hogy szinte bárhol találkozhatunk a dunaújvárosi szakképzés színes egyéniségeivel. Legyen az irodalmi játék, színháztörténeti vetélkedő, vagy asztalitenisz verseny.

A Bánki iskola növendékei részt vettek a pécsi Csorba Győző Könyvtár irodalmi játékán és persze meg is nyerték. A januári nyertesek: Csik Milán és Fábos Gábor 12. A osztályos tanulók és az Ő könyvtáros mentoruk Szigetfűné Papp Szilvia.

A Kereskedelmi iskola ismét képviselteti magát a Nemzeti Színház szervezésében létrejött színháztörténeti vetélkedőn, aminek fókuszában idén Arany János és Madách Imre munkássága áll. A lelkes színházkedvelő csapat tagjai Kardos Tímea, Hadnagy Tamás, Tőkési Zoltán és Vastag Viktor.

2018. február 22-én a Székesfehérvári József Attila Kollégium pingpong-bajnokságot rendezett a megye kollégistái számára.

A Rudas kollégium négy fővel vett részt a versenyen, ahol Polyák Anikó Virág negyedik, Polyák Dorina Mercédesz pedig harmadik helyezést ért el. A csapat tagjai voltak: Nagy Norbert Imre, Jancski Richárd, Polyák Anikó Virág és Polyák Dorina Mercédesz.

Köszönjük!

Gratulálunk!

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu