Oldalsáv

Szakmák napja - harmadszor

2018. február 26.
Hagyományos programként rendezte meg február 21-én a három éve megálmodott Szakmák Napja rendezvényét a Rudas iskola. Felsorolni is nehéz, hogy mennyi előadást, interaktív foglalkozást ajánlottak a nap folyamán diákjainknak.

Nem titkolt cél, hogy az ágazatként választott szakmai ismereteiket bővítsék, hogy az ott hallottaktól lendületet kapva tovább haladjanak megkezdett tanulmányaikban, s elhivatottá váljanak a választott pályájukon. Az érdekességek, különlegességek világába is elkalauzoltak a vendégek, s volt alkalmuk kipróbálni az elméletben tanultakat a gyakorlatban is, mint ahogy a sport ágazatosok tették a Miről beszélnek a csontok? című előadáson.

Büszkeséggel tölt el bennünket az is, hogy az évről évre előadóként visszatérő volt tanítványaink előadásai, betöltött munkakörei azt igazolják, hogy érdemes nálunk tanulni, s tovább haladni a megkezdett úton. Játékos, vidám levezetése volt a napnak a komoly témájú előadások után a „Hatszak a Rudasban!” vetélkedő, ahol mind a tizenhat csapat győztes volt, mert együtt, egymással játszottunk felszabadultan.

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu