Oldalsáv

Laptopot kap minden tanár!

2018. február 6.
Már megérkeztek, Csapó Gábor főigazgató úr pedig a mai napon át is vette azokat a laptopokat, amelyek hamarosan a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum minden főállású tanára, illetve oktatója birtokába kerülhetnek.

Manapság egészen egyszerűen indokolni sem érdemes bármilyen jellegű informatikai beruházást. A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum valamennyi intézményét és főállású pedagógusát érintő fejlesztés mégis kiemelkedő fontosságú, hiszen minden oktató-nevelő munkát végző munkatársat érint. Nem utolsó szempont, hogy vadonatúj, gyors gépekről beszélünk, amelyek megkönnyítik majd a napi munkát.

Laptopot minden tanárnak! Laptopot minden tanárnak!

Csapó Gábor főigazgató úr szerint az elmúlt esztendő során komoly informatikai fejlesztések zajlottak az intézményeinkben, ez a mostani azonban célirányosan a kollégáknak szól. Természetesen sokan dolgoznak már laptopokkal, hiszen megkerülhetetlen eszközről van szó, ám most le tudjuk váltani a régi, elavult, lassú gépeket. Az iskolák rendszergazdái ettől a pillanattól kezdve elkezdik a laptopok átvételét, illetve elvégzik a szükséges feladatokat a rendszerbeállításhoz, az új felhasználók pedig hamarosan birtokba is vehetik.

 

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu