Oldalsáv

Leghosszabb éjszaka

2018. január 8.
Harmadik alkalommal hagyományteremtő jelleggel a Rudas Iskola egyik legérdekesebb rendezvénye a Leghosszabb Éjszaka. Az éjszakai football bajnokságra épülő programsorozat az évek során egyre inkább bővül. Legalább két tanóra erejéig úgynevezett „élményórán” vehetnek részt a tanulók 18 órai kezdettel. Az órák között van tőzsdejáték, Star Wars és a valóság, pénzügyi foci, kahoot! játék, de vehetjük komolyan is az esti órákat, mert lehetett próbanyelvvizsgát és próbaérettségit is tenni.

Ezen az estén mutatták be a pártműsorokat az iskolahéten indult diákpártok, s ezt követően az országos választások komolyságát idéző szavazásra került sor.

 

A diákokat a párttanyák különböző programokkal éjfélig várták, majd ezt követően már az éjszakai programoknak egy pihentetőbb sorozata következett filmnézéssel, géptermi foglalkozásokkal.

 

Az idén a gálaműsort az éjszakai foci ünnepélyes megnyitója jelentette, ahol a Spartan SE ámulatba ejtő fellépése kápráztatta el a nézőket. A rendezvényen az intézmény diákjainak egynegyede vett részt, ők jövőre is biztosan együtt töltik a Leghosszabb Éjszakát!

Kapcsolat

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu