Oldalsáv

Autószerelőként megtanulni mindent

2017. december 13.
Újabb fázisába lépett a Dunaferr iskola és a Ford közös karrierprogramja. A leendő autószerelők kihelyezett tanórán vettek részt az Autó Máté Kft. telephelyén. Az egyik legfontosabb cél: versenyben lenni az oktatás és a valós, piaci elvárások tekintetében.

Ha csak egy picit is belegondolunk, hogy hol tart az autóipar, sőt, hogy hol fog tartani néhány éven belül, akkor teljesen jogos az az igény, illetve elvárás, hogy a leendő autószerelők is megismerkedjenek a technikai újdonságokkal, lépést tudjanak tartani a rohamos változásokkal, elsajátíthassák a legújabb trendeket.

A Dunaferr iskola és a Ford Közép-és Kelet-Európai Kft-vel, valamint dunaújvárosi Autó Máté Kft-vel szorosan együttműködve, az országban szinte egyedülálló módon indította útjára néhány hónapja karrierprogramját.

A program már a megvalósulás szakaszába lépett. A tanulók jelenleg e-learning tananyagon keresztül sajátítják el az elméleti ismeretek egy részét, tanáraik tanári workshop-ok keretén belül bővítik szaktudásukat.

A program következő komponense kihelyezett tanórát foglal magában. Ennek során az autószerelő tanulóink szerviz körülmények között kapnak gyakorlatorientált elméleti tudást, a tanórát pedig a Ford szakoktatói tartják.

 

Kapcsolat

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu