Oldalsáv

Pályaorientáció a Lorántffy diákjainak

2017. november 27.
November 23-át a pályaorientáció jegyében töltötte a Lorántffy iskola. A diákok szakmacsoportonként más-más program keretében a továbbtanulás, munkavállalás lehetőségeiről kaptak információkat. A szakmai előadások mellett vendégül látták egykori diákjaikat is.

De elfogadta meghívásunkat Jung Katalin, a Dunaföldvár és Környéke Gyermekjóléti Szolgálat és Alapszolgáltatási Központ igazgatója (aki a szociális ágazat diákjainak mutatta be az intézményét); Cséplőné Gönczi Veronika, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény Polgárdi –Tekerespusztai intézményének igazgató-helyettese (aki a szociális ágazat diákjaival beszélgetett); Németh Franciska, a Healers online magazin vezetője (aki az egészségügyiseknek tartott előadást); Oláh János, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány képviselője (aki a hajléktalanellátásról beszélgetett a szociális ágazat tanulóival); György Annamária, Fehér Zsuzsanna, Szőllősi Rita Edina, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóságától (akik az egészségügyis diákokkal beszélgettek); Boross Balázs, a Családok Átmeneti Otthonának vezetője (aki a szociális ágazat diákjainak tartott előadást); Taliga Péter Krisztián, a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság II. Szakaszmérnökségének (Balassagyarmat) vezetője, egyben iskolánk egykori tanára (aki a vegyész és környész ágazat diákjaival beszélgetett). Ráadásként a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya képviseletében Nyúl Bianka (egykori tanítványunk) tartott tájékoztató előadást a végzősöknek; és a végzős vegyész és környész diákoknak bemutatkozott a Pannon Egyetem is.

Mindezzel párhuzamosan a 9. és 10. évfolyamos divatosok üzemlátogatáson jártak a Body Fashion (Magyarország) Kft.-nél Kuslits Marietta és Fülöp Marianna tanárnők kíséretével.
Minden vendégünknek köszönjük, hogy elfogadta a meghívásunkat

 

Kapcsolat

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu