Oldalsáv

Jegyet jegyért!

2017. október 20.
Együttműködési megállapodást kötött a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza, valamint a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum, melynek köszönhetően mostantól a 4.5 feletti átlaggal tanuló diákok féláron mehetnek színházba.

A Bartók színház nem csak a Centrum diákjai felé fogalmazta meg kedvezményes kínálatát, hanem több kulturális intézménnyel is összefogtak. Mostantól a Bartók, az MMK, a könyvtár, az Intercisa Múzeum és a Dózsa mozi a „Duplázzon, mi felezünk!” elnevezésű akciót fogalmazta meg a városlakók irányába. Az akció lényege, ha egy vásárló bemutatja bármely, a kedvezményben résztvevő intézménynél kiállított, két hónapnál nem régebbi teljes árú belépőjegyét/olvasókártyáját, úgy féláron kapja színházjegyét. Természetesen a teljes árú színházjegyek a többi intézmény felé biztosítanak félárú jegyet.

Ami pedig a Dunaújvárosi Szakképzési Centrumot illeti, a 4.5 feletti átlagon tanuló diákok féláron vásárolhatnak színházjegyet. A kedvezmény csak a Bartók saját produkcióira érvényes.

Csapó Gábor főigazgató úr a szerződés aláírását követően hangsúlyozta, hogy az infrastrukturális fejlesztések, a szakmai munka mellett nagyon fontos a szórakozási lehetőségek támogatása is. A Centrum köszönettel veszi a Bartók akcióját. Az első kedvezményes kártyák azok a felsőbb éves diákok kaphatják meg, aki az előző tanév végén 4.5 átlaggal végeztek. Az idei félévkor pedig már a most kilencedikesek is ringbe szállhatnak. Addig csak a féléves bizonyítványra kell koncentrálni.

A pontos részletekkel kapcsolatban hamarosan jövünk.

 

Kapcsolat

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu