Oldalsáv

Forradalmi változások a mosdóban!

2017. augusztus 31.
A Centrum valamennyi intézményében mostantól tisztaság lesz, a kézmosóban szappan, kéztörlő, a mellékhelyiségekben toalettpapír, a takarítók mostantól a környezetbarát, ámbár felsőkategóriás eszközökkel dolgozhatnak. Mindenhol és mindenki.

Az új kézmosó Az új kézmosó

Erre szokták mondani, hogy kis lépés az emberiség életében, nekünk óriási. Persze, rá lehetne vágni, hogy 2017-ben, jobb helyeken, mindez már alapkövetelménynek számít. Erre nem is kellene büszkének lennünk. Nos, nem hátrafelé nézünk, hanem előre. Hiszünk benne, hogy mostantól mi is egy jobb hely leszünk. Vagyunk. Hogy ettől? Igen, is.

Takarítókocsi és a takarítószerek Takarítókocsi és a takarítószerek

2017. szeptember elsejétől, a Centrum által kötött szerződés alapján mind a hét tagintézményünkben megváltozik a takarítási rend, módszer, minőség. Elsején iskoláink megkapják a maguk kis szállítmányaikat, takarítóeszközöket és szereket. A tanévkezdés előtti napon a takarításban érdekeltek számára tartott bemutatót a szállító cég. Elhangzott, hogy a napi takarításban kimondottan környezetbarát tisztítóeszközöket fogunk használni, de a makacs szennyeződésekre is lesznek aktív anyagok. Maguk a takarítóeszközök is a professzionális kategóriába tartoznak. Nem titok, a Vileda termékei szállnak majd harcba a szeméttel, piszokkal. Minden mosdóba felszerelésre kerülnek a kézmosó és papír adagolók. Csak egy érdekesség. Az átlagos kézmosóhab mellett kapni fogunk olyan koncentrátumot, amit a influenzás időszakban érdemes csapra verni.

Holnaptól tehát könnyeb lesz takarítani, gyorsabb, mindenképpen hatásosabb.

Holnaptól tehát (illetve ahogy felszerelésre kerülnek az eszközök) sokkal higiénikusabb lesz a mosdókat használni. Tanárnak, diáknak, vendégnek.

Ekkora lesz a tisztaság! Ekkora lesz a tisztaság!

És még valami. Talán nem sértődnek meg a diákok, hogy célzottan, elsősorban tőlük kérnénk. Tessenek szívesek vigyázni az eszközökre és feleslegesen ne pazarolják a szappant, papírt. Inkább örüljünk! Mi ezt tesszük!

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu