Oldalsáv

Folytassa, sofőr!

2017. augusztus 29.
Csak az idősebb generáció emlékszik az angol Folytassa című sorozatra. Nos, a Centrum egy kicsit ugyan más, de ami jól működik, ami sikeres, amire igény van, ami ráadásul ingyenes, főleg amit megígértünk, azt folytatjuk! Szeptember elsején startol az ingyenes „C” és „D” kategória képzésünk! És tessenek megkapaszkodni! 180, azaz egyszáznyolcvan fővel!

Februárban sikeresen indítottuk képzésünket, amely során a jelentkezők ingyen juthattak tehergépkocsi, vagy buszra szóló jogosítványhoz. A fél éves OKJ-s képzést iskolai rendszerben, esti oktatás keretein belül a Bánki iskola vezényelte le. Így utólag elmondhatjuk, hogy zökkenők nélkül, a résztvevők teljes megelégedésével zajlott az oktatás. Az akkori túljelentkezés miatt azt mondtuk februárban, hogy szeptemberben folytatni fogjuk és aki igényli, annak lehetőséget biztosítunk a részvételre! Most szeptember van, tehát folytatjuk. Ennyire egyszerű.

Beiratkoztak a leendő pilóták Beiratkoztak a leendő pilóták

Augusztus utolsó napjaira már csak a beiratkozás maradt és szeptember elsejével, a tanévkezdéssel párhuzamosan elstartol a második „sofőr” képzésünk. Persze a szlenges elnevezés mellett van hivatalos megnevezés is, hiszen OKJ-s képesítésről van szó és jobban is hangzik ha azt mondjuk, hogy a sikeresen vizsgázók bizonyítványában az szerepel majd, hogy: 35 841 02 Tehergépkocsi-vezető, illetve 35 841 01 Autóbuszvezető.

A második képzésünk jelentkezési időszakát tehát lezártuk, kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak...

Kapcsolat

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu